Zoeken naar wie kan mij vandaag

Uw zoekactie voor wie kan mij vandaag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dimi 60 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt jonger
Ik zoek 20-35 slank en in voor soft. Regelmatig bij klik. Hygiëne en discretie belangrijk. Ik ben 62/184/75 niet behaard. Kan discreet ontvangen en verplaatsen. Wie wil rustig en gezellig van elkaar genieten.  
Manlove 64 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
65+
Zoek date met oudere (inpotent geen probleem) voor morgen..Kan verpl. X  
Mollige maagd 63 jaar Antwerpen - Kapellen
Mollige maagd...
zoekt ervaren top om zich te laten ontmaagden. Neuk mij voorzichtig en zacht (daarna steviger) tot je in mij spuit. Eventueel koppel m/m ook mogelijk. Ik kan niet ontvangen. 63 180 86 14 besneden en ringbaardje.  
Manolie 29 jaar Antwerpen - Ekeren
Wie ontvangt?
Wie kan me ontvangen? Ik kan ruim verplaatsen vanuit Antwerpen. Ik ben een 29jarige Top opzoek naar een geile (anonieme) date met een bottom. Ik dacht aan: Deur op een kier, ik kom binnen en jij ligt klaar (eventueel geblinddoekt) met je kontje omhoog zodat ik je lekker kan neuken. Zelf ben ik nieuwsgierig naar iemand te pijpen, dit kan dus ook indien gewenst en de hygiene dit toelaat... laat maar weten hoe u het graag ziet! Reageren met stats en foto aub!  

Wie ontvangt?
Kristof 47 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek ervaring in de wereld van de mannensex
Hallo ik ben kristof en zoek een top met ervaring die kan ontvangen zou graag ervaring opdoen in de wereld van de mannensex en voor de eerste maal anaal genomen worden  
Discrete pijper 46 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Ik kan ontvangen
Ik kan ontvangen als u zin hebt in verwenning door me. Bi, hetero welkom uiteraard  
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Di 21/5 deel ik mijn speeltje , nog slechts 2 plaatsen!
Datum staat dus vast! Mijn speeltje is een 40-er, geen baard geen snor geen borsthaar en geen schaamhaar. Hij wordt in camper geblinddoekt en handen omhoog vast gebonden en met of zonder mondstuk gelijk jullie willen! Trefwoorden: slaafje moet leren pijpen, likken, laten mondneuken, spanken, tepels, klaarkomen op gezicht en lichaam! Dit terwijl ik hem vinger en edge. Camper op afgelegen parking omgeving Genk. Wie wilt meedoen? Uiterlijk en leeftijd geen belang wel geil en hygiënisch zijn! Andere suggesties welkom! En die me kennen weten dat dit real is! Kan uitgebreid worden want dit zal ik regelmatig organiseren! Hij denkt trouwens dat er maar 2 man komt, geile surprise!!!  

Di 21/5 deel ik mijn speeltje , nog slechts 2 plaatsen!
anal play 50 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
fist
wie komt met men kontje spelen tot er een handje in kan? heb dildos en glijmiddel. Ben 49j 68kg verzorgd. kan vandaag discreet ontvangen .  
Mark 58 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Eerste keer pijpen
Hey, Ben rustige, sociale, betrouwbare man. Heel verzorgd, intiem geschoren. Kan ontvangen. Je bent tussen 20 en 40j oud, geen ervaring, hou van pijpen, likken. Weet je wat is de respect is, discretie heel belangrijk voor jou ook. Geen financiële bedoeling.  
Jap 47 jaar Antwerpen - Borsbeek
Japtap
Ik ga vanavond naar japtap aan de watertoren ik Borsbeek. Wie kan ik daar ontmoeten om mij ergens in de buurt lekker te pijpen?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10